Jobba hos oss

Möt Öystein Moe Gumö, Informatör på Livihopgruppen

”Jag tycker om att jobba på Livihopgruppen för att här har människor personlig erfarenhet av personlig assistans, både på kontor, ute i verksamheten och i ledningen. Det ger mer trovärdighet tycker jag, att folk vet vad de håller på med, och vilka de arbetar för. Jag trivs med att jobba som länken mellan kunder och de som arbetar på kontoret”.

Möt Mercedes Nätti Nordfors, Kundansvarig på Livihop

Mercedes Nätti Nordfors

”Det roligaste med mitt jobb är att det är omväxlande och varierande med allt ifrån administration till massor av kundkontakt. Att få möjligheten till att hjälpa till och att faktiskt kunna göra skillnad för någon är min drivkraft. Jag har själv erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och arbetsledare då jag är uppvuxen med en förståndshandikappad storasyster och assistans i hemmet vilket jag vill tro ger mig stor förståelse för viss problematik som kan uppstå i uppdrag.”